Malaysia : Tong Taik UMNO: Ultraman Punca Stadium Runtuh

Thursday, June 4, 2009

Ultraman Punca Stadium Runtuh

Masuk suratkhabar lagi!

Dahsyat!


Bumbung Stadium Tiada Tiang

58 comments:

Anonymous

boleh tolong paparkan frontpage akhbar Alasan itu , please.

Anonymous

FUCK.. LAWAK SIAL

Anonymous

5 BINTANG!

fahmi

salam, hehehe kelakar la...

Anonymous

adik aku tgk ni msti syok...

Anonymous

anak aku tanya kenapa bumbung stadium baru boleh runtuh , saya pun tak tau macam mana mau jawab, jadi tunjuk gambar ini , harap dia boleh harap !

Anonymous

angguk hang harap die bleh harap.. taik kucing

3viL X eIjI

kahkah!another good one hanief..

takkan nak salahkan kontraktor..

salahkan ultraman..hohoho

Anonymous

hahahhaa..lawak sial

Anonymous

coooooooooooooooooooooool ..

Kucing Parsi

dah kuar kat blog tukartiub la... cm takder idea je hanief...
hehehe.. tak kelakar lagi dah!

Ikang Cengcaghu

Tukar Tiub punya tak dok utromeng!

Dr. Alex

anip. aku copy gmbar tu.. mekasihh

Anonymous

terbaikkk

Muhammad Anas bin Kamarudin

hahahaha... good one.. seriously... haha

aFdSmKaD

nk masuk paper gak..nk bersnap ngan otomen

-syauqatulwardah-

salam~

ana tak rase benda ni klaka.
kalau nak ulas, mungkin boleh ulas dengan cara yang lebih berilmu.
daripada bawa unsur-unsur macam ni. boleh merosakkan fikiran kanak-kanak.

lebih baik kaitkan dengan kuasa Allah yang bila Dia nak lakukan sesuatu tiada yang dapat menghalang.

sekurang-kurangnya dapat kita muhasabah. jangan selalu berbangga dengan ciptaan manusia.

asif 'ala kulli hal~

lowyat plaza

aper yg org UMNO bina kebanyakkan mesti x bagus kualiti!!asal ha?sudah semesti rasuah kuat!nisbah untuk sukatan simen selalunya 10:50 10=10kg simen, 50=50kg pasir,tp org UMNO punyer sukatan 5:200 baik punyer sukatan,maklum laa untung nk banyak,leh tahan sampai 10keturunan,UMNO kuat makan rasuah,hidup ultraman taro . . . ..

Anonymous

UMNO ! UMNO ! UMNO ! Tanpa UMNO , Hilang kau semua di dunia ini .

iQbaL

apa kata ko terbitkan akhabar ni betul2..aku nak beli..hehe...

Anonymous

Salam,

Saya rasa hanief beri kita sesuatu yang mendalam maksudnya..Lihatlah siapa dan dari negara mana kontraktor stadium yang hampir membunuh YDP Agong berasal? Bagi aku sape yang komen hanief rosakkan minda kanak-2 lebih sial pemikirannya..

Anonymous

ntah..yg penting ahli UMNO BUDUSh NAK MAMPOH

-syauqatulwardah-

maaflah menyibuk di ruang komen ni. tu pendapat ana. mungkin ramai y salah faham jd ana nk betulkn balik.

bg ana, unsur2 cni mmg boleh rosakkn fikiran kanak2. ni feedback ana bg anonymous y komen, tunjuk gambar ni pd anak dia.

didik anak sedari kecil, knape x dterangkan sahaja dgn lebih berhemah. jgn dari kecil dah sumbat fikiran anak2 dgn bnda2 cani.

kaitkan skali dgn tndakan krajaan mruntuhkn masjid di kemaman. blsn kpd mreka y bbangga dgn ciptaan manusia drpd rumah Allah.

mereka nk sombong dgn Allah, dan Allah dah balas ksombongan mreka tu.

dan ana harap, jgn kerana "anonymous" senang2 je gune bahasa tak beradab.

asif 'ala kulli jal~

Anonymous

bodohland.wordpress.com
info berguna Nip..ko masuk sini tau!!

Anonymous

asif ala kulli jal...

siapa yang dulu mengultramankan minda rakyat?ini bukan soal sombong tak sombong..tuan tanah ni lebih jauh dia bw kita utk sedar hakikat yang hakiki di malaysia ini...sprm senyap je..

Anonymous

SPRM = sampah perosak rakyat Malaysia
i'll give u hell..damn it !!

Anonymous

sokong..!! FUCK SPRM...kami x nak natang jadi Pencegah Rasuah

Anonymous

@-syauqatulwardah-

nyampah aku dengar komen kau.. muntah! muntah!

Aku kesian minah ni

wakaka. syauqatulwardah...

asal ko skema gila otak? fikirlah mendalam sikit. ini mesti sebab sistem pendidikan malaysia yang makan suap sampai ko tahu nak terima semua benda saja tanpa berfikir.

ini namanya kiasan. bukan betul2. susahlah nak suap semua benda. ko baca komen anon tu bagi kat anak dia, bagitahu macam tu? apsal la ko ni serius sangat. kah kah kah kah!!!!

dah2 budak2, belajar berfikir dengan lebih tajam. jangan hanya tahu nak terima bulat2 saja.

takpe, ko ni spesis kena sumbat je tahu. mari aku ulas gambar tu. simple punya.

ko nampak tak gambar pertama tu? dia tulis apa tajuk paper? ALASAN Malaysia. Does it bells a ring for you?

Kemudian, selain cerita pasal stadium saja, ko tengok, apa yang ada di situ? semuanya sinikal. Pesawat Air France terhempas, pasal Manohara. fikirlah! fikir! jangan tahu nak baca bulat2 semua benda.

Aku nampak profile, duduk di jordan, luar negara, tapi, nak baca gambar dan sinikal pun tak tahu. Eiii!

-syauqatulwardah-

thanx for the compliment.

ana tau ape y tsirat. u guys nak cakap pe, up to you.
cume bagi ana xde manfaat pon korang buat cani. the pictures can b accepted tp yang korang over mengutuk tu menambahkan pahala ke?

ade effect pada keadaan ke?

if there's people like u guys, no wonder la ade kerajaan cam malaysia.

bila hilang adab, hilang pertimbangan, hilang juga pemikiran. konon tajam.

u guys should think twice. banyak cara lain nak ulas certain issues.
bukannya dengan sesuatu yang xmemberi manfaat. menambahkn koleksi dosa sendiri dan orang lain.

setakat anonymous boleh la nak cakap berapi.

asif 'ala kulli hal~

http://allgreenislamic.blogspot.com/2009/06/masihkah-kau-ingat-kes-masjid-bujal.html

aku gune nama aku

bongok pe.. tak paham2 lagi ape yang die cakap? die cakap tak gune baling batu sembunyi tangan.. tu namanya BACHOL.. fuck

M.Najib A/L Tantuya

"PROJEK KERAJAAN BARISAN NASIONAL". bila dah runtuh, salahkan raksasa(arkitek) korea. sapa yg pilih arkitek, konsultan, kontraktor? syukur takdak sapa yg jadi korban.

Anonymous

1 MONGOLIA..1 MALAYSIA..UMNO HARAMJADAH

amin rasli

haha. aku guna nama betul aku, ok? puas hati?

dah tak dak belog, macam mana nak ada akaun.

Anonymous

nasib baik samy vellu sudah takada

ijat

ak sbnarnya peminat setia ultraman kcik2 dlu.. ultraman da byk adik-bradik sbnarnya. bapak dia yg da tanduk 2. ak da xtaw nk kasi komen sal pic 2 so ak cita skit sal ultramen jela. harap u all can accept la ye..

Anonymous

-syauqatulwardah-

Anonymous ke x Anonymous ke tu tak kisah...
masalahnya skarang encik anip ni dah lama buat keja cm ni..kira slah satu cara menentang krajaan Bini Najib...dah bertahun dah pun..ramai yg suka dan respect ngan anip nih..

tiba2 je hang komen cmntu (kira kurang bersetuju ngan anip), tu yg hang kena kondem...
MASUK KANDANG RIMAU KITA KENA MENGAUM LA...

Sekian dari Anonymous Penang

Taiping - Paris - New York

apa yg cik -syauqatulwardah- tulis betoilah. itu pendapat dia. tapi kita yg pandai berfikir ni buat apa pi tunjuk gambaq atromen ni kat kanak2 hingusan. tak dinafikan atromen menjadi simbol atau ikon hiburan kanak2. paham2 je lah tahap pemikiran depa macam mana. dalam kes ni memang tak sesuailah untuk depa.

pada pendapat aku, org yg edit gambaq atromen ni memang kreatif. ada unsur satira@sindiran. ada yg tersirat di sebalik gambaq ni.

Anonymous

gambar kejap nampak najis kejap nampak rosmah kejap nampak altantuya , hahahaha !

muhammad

sekarang ni siang malam rtm dok tayang cerita bukit kepong. UMNO xmau bg chin peng balik m'sia tp suruh kita kagum ngan jepun yg pernah pancung kepala nenek moyang kita.takut chin peng masuk DAP kot.

http://ms.wikipedia.org/wiki/Parti_Komunis_Malaya

hidayah

salam, teruskan berkarya membuka mata rakyat hakikat sebenar.

aku

aku rase cam stuju je ngan pndapat syauqatulwardah tu.
pndapat dia, biaq la.
y aku paham, dia xde mslh pon ngan anip, cara dia tentang bn tu. tp y korang sekadar bgegar kt sini nih, tunjuk moral x eloq, ade effect kt bn kewh?
lg mnjatuhkn moral ade aku rase. btambah lak dosa.
klo ye pun nak mengaum tgk kandang la weh. xkn terang2 salah nk ikot gak cam org xde akal pkran. pk tajam la sket. komen mbina. main kutuk2 xde pekdah pon.
x effect pon bn tuh.

pndapat aku. ko nk kondem ske ati ko. y pntg aku gtau pe y aku rase btol.

ijat

ultraman yg tgh fight dlm pic 2 nma dia ultraman TARO!

Anonymous

UMNO BASTARD

- Namonaki Pharaoh -

Anonymous

tak guna

Anonymous

1MALAYSIA.SEGUMPALTAHIK.UMNOHARAMJADAH

Anonymous

1MALAYSIA takada India kah ?

advanc

rasanya ini cuba bahan jenaka kot? tp nk bertekak jgk?

ok mgkin btul ckp kakak ni.. -syauqatulwardah-

tp mmg realiti anak2 skrg.. salah mak bpk jgk, asik kasi anak tgk Astro Ceria tu.. sampai lebih masa.. org len nk tgk tv pon jd mslh,

gmbr ni bkn sbbnya.. sbb mak bpk sndiri kasi anak tgk Astro ni lama2.. makin rosak la bdk2 ni >_<

Anonymous

aku rasa ni ruangan mulut cabul la..engko ni kan xabis2 mgarut sana sini..cuba kita pikir sejenak..maafla ganggu ruangan korang ni.aku sebenarnya xmemihak mana2.kalu aku..aku xpk ni salah parti mana2.aku pk..mcmana blh untuh stadium tu..kite kna salahkan kontraktor yg buat stadium tu..bkn engkau pas,pkr,umno berperang buruk sesama sendiri..kalau engko btul2 ada otak..fikirlah..kamu tahu x semasa stadium tu sedang dibina?byk mslh..krn xckup bajet..harga besi naik mcm2.kte xblh slhkan kjaan.tp kontraktor tu sendiri mesti buat yabg terbagus

:..anis

Anonymous

weh engkau ni hanief..xbaik bawak masuk citer2 yang ko edit tambah menambah tu..nyesal aku tlg kau..dasat2

Anonymous

hanef kau pandai la edit2 gambar kau..ni ke kerja kau..ish2..kau ni blh memusnahkan nama baik malaysia.kau ni bakal menghancurkan malaysia
-anis-

Dr. Mak Lintah

ANIS

Budak anep ni lulus SPM ja, lagu mana hang kata dia nak pelingkup satu Malaysia?

Hang habaq mai, lagu mana?

Tu yang RTM, TV3 segala mak nenek Media Prima dok pusing ligat tu apa ke benda tu? Takkan depa tak buleh lawan hak takat luluih SPM ni ja?

Hang bukan xtau Photoshop ni, YouTube pun orang pro kerajaan buleh pi upload video depa. Tapi satu soalan ja nak tanya ni,

Awat video si anep ni yang orang dok komen? Cua habaq mai. Misti ada yang tak kena. Misti ada yang benaq dan terserslah kebenarannya.

Anonymous

dr lintah..maap la aku nyibuk dalam ni..ko x fhm maksud aku..yg aku ckp dia blh hancurkan nama baik malaysia ni sbb dia duk ckp pasal monahara tu..sampai blog lain pun bckp kes si hanief ni buka cerita pelik2..ramai org mintak tutp blog tu,org indon dah spakat spore,sabah,indon ..bila bgaduh bsr..mereka ni akan bantu dia..mmg hancurla malaysia..klu rakyat malaysia sdiri pnnak lawan..tu bahaya pr ni kau kena tahu.mereka ada strategi,,dan tunggu tiba masa..aku takuuut..indon dh mrh gile gara2 citer bodo hanief ni..jgn cuba edit dan fitnah org anip oii..
-anis-

Anonymous

-syauqatulwardah-
alamat kejadian masjid tuh pasal ape dorang roboh? apa sebabnye itu masjid politik ker?

Anonymous

huhuu..mcm dlm dwn prliman plak...xyh la nk bwk2 psl msjd lak...xelok...

Lukman65

ultraman max haha...maknanya yang kena bertanggungjawab atas hal runtuhan ini adalah Kerajaan Langit yang dipimpin oleh Ayah Pain.

Anonymous

ULTRAMN PUN SATU HAL,KN DIA ADER KUASE PNYEMBUHAN.,REPAIR AR STADIUM TU....SIAL....

Bujang_AlFongsuri

aduhai. ultraman punya pasal pon nak gaduh ke. kalo budak2 tengok stadium runtuh disebabkan ultraman pon. bdk2 dah x kesah. everytime otromen gaduh mesti ada bangunan runtuh punya. tp kalo org yg x penah tgk otromen mungkin x tau cerita otromen bergaduh dan bangunan runtuh.

manohara, manohara, manohara. monahara
blog ni dah la blog individu. yang indon, s'pore, sabah, sarawak, borneo, sri lanka tu nak marah malaysia buat apa. dimana2 saja ada bloggers. ko igt bloggers2 kat oversea tu ada kuasa mcm menteri ke nak tibai malaysia sedangkan itu bukan pendirian malaysia, tp pendirian individu. ko lak riso lebeh2

Post a Comment

Nak komen boleh tolong jangan mencarut.
You may comment but please do it without vulgar words.

Blog Archive