Malaysia : Tong Taik UMNO: Apa Yang Saya Buat Sekarang ?

Thursday, November 5, 2009

Apa Yang Saya Buat Sekarang ?

  • Saya sedang kumpul duit untuk biakkan arnab dan ikan di rumah.
  • Saya sedang kumpul duit untuk sewa/beli tanah sendiri bagi tujuan ternakan.
  • Saya sedang bekerja selenggara mesin layan diri yang menyihatkan badan.
  • Saya sedang meminggirkan bidang IT seketika di kala kegawatan ekonomi ini.
  • Saya sedang belajar bahasa Parsi
  • Saya sedang meninjau negara luar yang bermatawang tinggi untuk saya memburuh dan mendapatkan pendidikan bertaraf tinggi.
p/s: Saya juga sedang mencari calon bagi mencerdikkan warisan saya akan datang. Dia sudah tentu, harus hadir dari suku kaum yang bukan Melayu. Kacukan baka kaum berlainan mengikut ilmu Sains dan promosi cara kahwin Qabil & Habil jelas memberi manafaat. Ini mungkin perkara terakhir yang akan saya lakukan. Apa yang penting kita cari wang dulu, cuba ternak dulu kemudian baru blah ke negara orang dan kahwin.

46 comments:

Anonymous

Orang tak tanya pun? Kenapa ko sibuk nak cerita? Ko ni artis angkat bakul ke apa?

Hanief

Hahaha... kenapa? Ni blog aku lah!

garpu

Alamak Anep, ko kahwin ngan orang asing pun, anak ko boddoh gak la...

Sebab ko bodoh Anep oi! Ko memang bodoh biol!

Awek Bihun Sup

Sampai hati ko tak mau kawen dengan kaum sendiri. Penat aku follow blog ko ni. Ko memang tak berhati perut!

PEMUDA UMNO

Inilah orang Melayu, nak kahwin dengan bangsa asing. Dia lupa tak lama lagi Melayu akan layu kalau ramai Melayu celup.

Perempuan Melayu pun dah ramai kahwin dengan warga asing.

Ketahuilah Hanief! Perempuan Melayu adalah untuk lelaki Malayu sejati sahaja! Bukan lelaki pengkhianat macam kau!

ANNE

Ni apa plak kaitan Kabil ngan Habil ni?

Hanief

@ANNE
Mereka kahwin silang (tak kahwin dengan kembar sendiri). Masa itu, dunia hanya berpopulasi 6 orang:-

- Adam
- Hawa
- Qabil
- Iqlima (kembar Qabil)
- Habil
- Lubuda (kembar Habil)

Anonymous

ni anip yg nk kawen,ampa ni kalut ja,..
kalut p kelaut laa

*perempuan melayu da bnyk vid 3gp

anip kasi 1 vid

Anonymous

apa barang perempuan melayu beb ? nasi lemak 50 sen~ omputih tu one pound~ one pound you know~ pemuda umno masa ni la nak muncul konon2 mau memurtabakkan bangsa melayu. melayu tak jugak maju la dey di bawah pemerintahan geromobolan hanjing british ko~

Anonymous

hanip, ko plan nk kawin ngan org negara mna? melayu nmpk aje baik.. contohnya nora danish dulu. kuar iklan hotlink, bukan main sweet lg. tp kaki clubbing, da kawen tp ade jantan laen. astagh kite mengumpt ke nip ?

noname

lantaklah org nak kata apa...jodoh ditentukan Tuhan....

Anonymous

eh noname ni minat nora danish ke ? poster pin up di dinding ke ? kau ke nama hanief ? ko takde nama la beb~ noname~ son of a witch~

Anonymous

hahaha anep, ni aku nak bgtau ko, anak adam dan hawa ada 20 pasang kembar la . semuanya 40 orang. hope ko clear bukanbanyak tu je anak dia.

Anonymous

BIARKan la kisah adam tu.. ko ni nk kawen ngan omputih ke tak? klau tanak, gi kawen ngan org asli tu anony oi~

Anonymous

kat profile youtube kau tulis yang ko ni beketurunan yahudi. so kalau nak kawin pegi la israel. boley jumpe dgn orang berbangsa yahudi. aku wish semoga ada gadis yahudi yg selera ngan kau..

Anonymous

org yahudi tu lagi lawa la dari awek kau yg hidung pesek tu. org yahudi boleh convert islam. awek ko namanya islam tapi cikaro kpd matrempit.

Anonymous

lawa dari pandangan mata kau sorang ja. ntah2 kau pun berketurunan dari org Melayu yg idung pesek tu tapi malu nak mengaku..

Anonymous

eish mancung tau mcm idung beckham.Allah taala maha adil. yahudi laknat dpt idung mncung. melayu yg bajet cun dpt idung pesek. ko ni marah beriya2~ cikaro ramai lg lek la. tinggalkan aje idung pesek tu~ auwww youu~

Anonymous

peduli ape nip!! ko yg nk kawen bkn dorng..

Anonymous

ya~

Anonymous

Melayu tak semestinya kawin dengan melayu kerana semua umat di dunia ini adalah terdiri dari susur galur nabi Adam so apa salahnya dengan bangsa asing. Semua dari keturunan yang sama adalkan islam.

Anonymous

adalkan islam = asalkan islam

David Villa

fuck Melayu UMNO HAramjadah..Melayu UMNO=bangsat..Melayu UMNO x maju,bodoh,makbapak UMNO bangang

Anonymous

orang yahudi tidak bersalah. yang bersalah adalah perangai dan kelakuan mereka.. kalau org melayu mcm kuat mentedarah rasuah, beli kapal selam utk bini, then heboh takde duit n suh org bayar bil hospital sendiri yg mahal samalah mcm dngan kelakuan yahudi itu. betul tak hanief ?

Anonymous

ala anep, sape la yang pandang org melayu. spesis keparat haram jadah

Al-Hikam

assalamualaikum,
baguslah kalau saudara hanief bercita2 begitu, sebab dalam islam ada menggalakkan kita sebagai umat islam kalau mampu kawin dgn yg jauh keturunan dr kita... kerana ia akan melahirkn genegrasi yg lebih cerdik, pandai dan cantik...itulah sebab kahwin dgn sepupu dekat adalah haram disisi islam, kerana ia akan melahirkan generasi yg kurang dr pelbagai segi...bagus itu yg patut di terap dalam diri kita umat islam, jgn sombong sesama kaum.....kahwin adalh salah satu cara merapatkn tali persaudaraan sillaturrahim....insyaAllah..wassalam

Anonymous

to pemuda2 umno

suke hatila hanief nk kawin ngn sape. Yang korang berotak udang knp?..bodoh dan dungu orang umno ni,dhla menentang agama sendiri, bile kahwin dgn bangsa asing dikatakan pengkhianat. adusss, kepala tu klau xgune hentakkan di lubang taik.

UMNO=CUCU CICIT LUCIFER

Anonymous

Ooohh.. mau ternak kelinci ya..?? smoga berkembang biak aja ya kelincinya..

zeqt

ada pepatah kerana mulut badan binasa. tp kalau dalam blog ni, kerana tulisan, badan binasa. walaupn msia ni negara bebas, tp kite masih punya adab dan sopan. x kiralah blog atau sms... fikir2 kanlah...

Anonymous

sekarang aku ckp zeqt adala seorg yg bodoh. ini mungkin kerana dia geng umno. ni mulut dah celupar tapi badan tak binasa pun.. kih kih kih..

Anonymous

Love you, Hanief! always support you! keep it up dear!!

Anonymous

saudara zeqt siapa cakap negara Malaysia negara yang bebas?itu hanyalah tanggapan saudara dan ahli2 UMNO yang lain.institusi kehakiman,polis,SPRM,media dll semuanya adalah di bawah kawalan kerajaan UMNO.
Kebebasan bersuara disekat,ISA menjadi mainan pemimpin UMNO untuk menutup keaiban sendiri.
Tidakkah malu kita berkata negara Malaysia ini adalah sebuah negara yang bebas?fikir2 kanlah...

sekolah pondok

ehh ko bujang lagi ke hanip,
ok la kalau dah terpikir pasal nak kawin
cari la jodoh yang sepadan

assheikh

hanief, bila nak komersialkan wajah yang sebenar???

Anonymous

"pemuda umno" is terribly stupid.

Anonymous

kepada pemuda UMNO
Apakah anda tutup mata bila melihat anak bangsa ramai yg ketagih dadah manakala bangsa asing yg jadi pengedar besar?
Perjuangkan bangsa yg merempat di tanah air sendiri.

Anonymous

Pemuda UMNO.

ops.. lupakah anda bila Pak Lah sendiri kawin ngan bangsa asing??

So dier pon pengkhianat bangsa?

Anonymous

perempuan melayu la ni dah jadi hampas dah negro,indon,nepal,bangla dan segala bangsa len pakai bek kawin ngan mualaf ke..amoi ke..minah saleh ke betoi tak geng? negro dah pakai sampai longar abis ,mak bapak mintak hantaran 7 ribu ringit ada ke patut??? negro ngn nepal rasa bleh free jer...

bukan patut ada ujian darah ja sekarang ujian dara pun patut buat juga ...tak main la barang secondhand beb bayar mahai2

murai77

antaran kawen
SPM = RM10,000
DIP = RM12,000
DEGREE = RM15,000

barang antaran (RM5,000)
i.Serba satu
ii.Serba serbi
iii. ape lagi la

pegi je nip, cr bini luar negeri, orang melayu 'EXPENSIVE'

sekolah pondok

murai77 said...
antaran kawen
SPM = RM10,000
DIP = RM12,000
DEGREE = RM15,000

barang antaran (RM5,000)
i.Serba satu
ii.Serba serbi
iii. ape lagi la

pegi je nip, cr bini luar negeri, orang melayu 'EXPENSIVE'

...........................................

tu baru sampai diploma
kalau MASTER camna la pulak
ish ish....
diaorang nih macam nak jual anak jek

Anonymous

Lepas dah beli anak, mak dan bapak mertua pun tak payah ziarah lagi. Alasan? Sebab dulu dah beli. Beli mahal, jadi dah beli sudahlah. Tak payah ziarah ke atau kenang budi ke?

Itulah kesannya menjual anak.

Anonymous

aku harap anonymous yg komen mula2 tu trsipu2 malu bila trkena serangan balas hanief...hahahahaha....bodoh sial...hahahaha..anip, gudjob..kau berhikmah!hhahaa

sekolah pondok

hanif
mau tanya niee
agak agak....orang mana ko nak kawin...
nak gi dok mana......

belah belah arab sana ke
atau asia jek

Hanief

@sekolah pondok
Mana-mana negara maju (negara dunia pertama). Jodoh di tangan Tuhan. Nak tanya siapa?

Abideeeen

Malaysia pun negara maju. Kita dah ada menara berkembar PETRONAS, KLIA, litar FI Sepang, Langkawi, Tioman, Proton dan Mahathir.

UK kalo ko pergi, mana nak ada menara tinggi?

Ko pikir lah sendiri!

sekolah pondok

Hanief said...

@sekolah pondok
Mana-mana negara maju (negara dunia pertama). Jodoh di tangan Tuhan. Nak tanya siapa?
.............................................

kalau uk ok gak,pound..matawang tinggi ni nip,
ada gak kengkawan aku yang gi luar kerja luar nie
masyuk tu

Post a Comment

Nak komen boleh tolong jangan mencarut.
You may comment but please do it without vulgar words.

Blog Archive