Malaysia Negara Pembodek: Sri Gading Mahu Presiden MCA & Gerakan Berundur | Hahah! Wo!

Monday, November 2, 2009

Sri Gading Mahu Presiden MCA & Gerakan Berundur | Hahah! Wo!


Ahli Parlimen Umno suruh Presiden MCA dan Gerakan Berundur dari Kabinet

Hanief: Hahah! Wo!

8 comments:

Anonymous

ini kalao situasi direverse ke pakatan, mau akhbar pro kerajaan kate, "pakatan sudah berpecah"...hehehhehehehhehe. kite pr bukan lah jenis mengangguk di air yg keruh malah kami berfikiran positif dan kate umno juga dlm proses perubahan didalam parti kompenen mereka sendiri.

ha ah woooo!!

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin

Jangan batu api...
Sudah terang lagi bersuluh...

Jangan batu api...
Sudah terang lagi bersuluh...

ProjekTipuRakyat

Jangan bagi Najib marah wooo...

Anonymous

Wooooo sudah terang lagi bersuluh apa lagi berhentilah.... tak tau malu....Sri Gading tau cakap je ...wooo dia patut berhenti...

budakkompang

Umno pengumpul sampah dan barang lusuh kata Aziz Bari

KUALA LUMPUR, 2 Nov: Tindakan Umno mahu menerima Adun Perlabuhan Klang, Badrol Hisham Abdullah mengesahkan kedudukan Umno sebagai pengumpul sampah dan barang lusuh sebagaimana yang mereka lakukan di Perak, di Kedah dan sekarang di Selangor, kata Profesor Dr Abdul Aziz Bari.

Abdul Aziz, profesor undang-undang perlembagaan Universiti Islam Antarabangsa berkata demikian dalam tulisan terbaru beliau dalam sebuah akhbar tempatan.

Abdul Aziz mengulas tindakan bekas Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Dr Mohamafd Khir Toyo yang berkata, Umno sedia menerima Adun Perlabuhan Klang itu menyertai parti itu.

Khir yang juga ketua pembangkang Dun Selangor membuat tawaran itu ekoran tindakan Badrol mengisytiharkan keluar PKR dan menjadi Adun Bebas yang menyokong Barisan Nasional (BN).

Bagi Dr Abdul Aziz, langkah ini mengesahkan Umno sebagai pengumpul sampah dan bahan lusuh.

Ini kerana, sebelum Badrol mengumumkan keluar parti, Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim telah membuatkan kenyataan mencadangkan PKR meminta Badrol meletakkan jawatan kerana gagal menjalankan tugasnya sebagai Adun.

Badrol bukan sahaja tidak memberikan khidmat, dia juga telah menutup pusat khidmatnya dan tidak mengangkat panggilan telefon dari pejabat MB dan pihak yang ingin mendapatkan khidmat beliau sebagai Adun.

Sebelum Badrol, Umno menerima dua Adun di Perak yang sedang dibicarakan kerana dakwaan rasuah iaitu Adun Behrang, Jamaludin Md Radzi dan Adun Changkat Jering, Mohd Osman Jailu.

Umno juga menerima Adun Lunas, Mohd Radzhi Salleh yang memberikan pelbagai jenis masalah kepada kerajaan negeri Kedah. _

Anonymous

umno nih tukang kutip sampah ke, baru la saya paham ape tu sampah masyarakat...heheheheh

Anonymous

check2 rock2 !

bersatu kita bersatu,
kekal setia bersama sri gading,..

kasturi

Ko org da mula takut ker dgn UMNO...Tu baru salah satu satu pemimpin UMNO becakap. Belom lagi pemimpin-pemimpin UMNO yang lain bersuara. gua solute u la Datuk Mohamad Aziz (Wakil Parlimen Sri Gading)

Post a Comment

Nak komen boleh tolong jangan mencarut.
You may comment but please do it without vulgar words.

Blog Archive