Malaysia : Tong Taik UMNO: aksi_panas_2_beradik.3gp | kaKaK_beRaDiK_giLa.3gp

Thursday, December 16, 2010

aksi_panas_2_beradik.3gp | kaKaK_beRaDiK_giLa.3gp

Klik gambar di atas untuk melihat aksi haiwan mereka
BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun.
Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar. - Gempar aksi panas 2 beradik
Download video:-

48 comments:

Anonymous

dahsyat beb main atas meja...

Salem

budak2 sekarang.. standard ah!

Anonymous

bapak ah.. baek ko remove download link tu nep, terok sgt dah nie..

Anonymous

Ako kelakor tengok budak tu menggigil kena lancap ngan kakak dia wakakaka!

Sinkapoh

siot! budak sekolah pun tahan lama beb! ini mesti selalu practice ni pergh!

Abang Chot

huuu...dasatt wooo..masuk tak buleh cabutt... adoii sakit ooo batang dia..

Gengis Khan

Agak2 apa yang parent dorang bua lepas ni?

XL

Memang panas video tu. Terima kasih kerana berkongsi hehe..

PS: Asal pendek sangat? Upload full video la anep :)

Anonymous

panas beb..macam arnab panggang

Inspektor Radziah Saini

Encik Hanief, Saya Inpektor Radziah dari Cawangan Khas Jenayah Multimedia ingin meyatakan bahawa perbuatan anda menyebarkan file berunsur pedofil telah melanggar undang-undang.Diharap anda segera memadamkan link tersebut demi kebaikan semua pihak.Walaupun anda tidak berniat namun anda juga terlibat secara tidak langsung bersubahat dlm menyebarkan filem berunsurkan pedofil.Harap Maklum.Kami akan pantau Thread ini untuk sementara waktu.

Terima Kasih.

Inspector gaDget

ada plak org menyamar jd inspector ni..

Musa Hassan

Best nih! Malaysia Bodek! Eh... silap. Malaysia Boleh!

Anonymous

Polis, Mahkamah, Menteri kat Malaysia nie semua boleh dipercayai ke? Semua pun kaki penipu! Menyesal duduk kat Malaysia nie!

Anonymous

Apa nak buat semua pemimpin BN lagi bodoh dari babi dan haiwan ternakan serta sembelihan sekalian. Negara sudah tentu ditimpa bala bertimpa-timpa.

Anonymous

Marilah pantau thread ini! Polis atau babi pun mari memantau thread ini!

Inspektor Radziah Saini

Ini amaran kedua & terakhir dr cawangan khas multimedia.sila padamkan link hotfile,rapidshare,megaupload & sendspace tersebut.Diingatkan bahawa perbuatan anda penyebaran video berunsur sex bawah umur boleh menyebabkan anda dikategorikan sebagai pedofil walaupuin anda tidak berniat sedemikian.
akhir sekali, sila tingkatkan tahap kesedaran sivik anda sekalian & jangan disebabkan nak menonton filem berunsur pedofil akan menyebabkan anda didakwa.

Insoektor sahab

jalankan tugas anda inspektor

Anonymous

Inspektor tak da telur! Tahu membuli rakyat aje! Itu pembunuh Altantuya bila nak tangkap? Perhimpunan pun nak permit ke? Undang-undang, hakim, kerajaan semuanya PENIPU!

Anonymous

Inspektor bodoh bila dah sampai ajal akan bertukar menjadi BABI! HAHAHA!

APCO Chief Executive

apa plk Inspektor ni..aku x bagi arahan pon suruh ko kacau blog ni..

gersang_kakak

terbaik la!!!! rare nih, penat aku cari...akhirnya! kakak dia mmg steady, klu de fon num, share2 la...hehe.

Anonymous

gile aih.. lepas lepas tengok aku terus transfer file wmv tu dalam PC bapak aku.. malaysia2!

Vigilante

Bodohlah kau anep.Kalo kat negara luar ko dah kene tangkap lah.ko wat jek artikel tue x pe lah tp yg ko dok siap bagi link download tue apasat.Nampak sgt kau tue semakin membodoh & kurang nilai sivik.

kalau ko x remove aku lapor polis.

Yg lagi bodoh byk jugak org menyokong si anep sebarkan link video tersebut.

Vigilante

anep,kalo ko degil gak,gua lapor rapidshare,megaupload,hotfile & sendspace yg file hang upload tue berunsur pedophile.Yg pasti interpol akan carik ko....

ko wat jerlah artikel x yah nak sebar 2x link tue.

Jangan Jadi Bodoh

apalah korunk nieh apa punya selera nak tengok budak 2x buat sex.bodoh.

Ketua Polis seDunia

Inspektor, koporal, sarjan, dan lain-lain lagi, boleh berambus dari blog ini, ini arahan/amaran 24/7,

Yang Gila Kuasa
Ketua Polis seDunia

p/s : Inspektorm tahan semua blogger pencacai umngok yg kaki fitnah skali.ty

Vigilante Salah Faham

Maafkan aku nep sbb terlalu emosi.

Tp ko tue wat surprise tahap gabanlah.mana x nyer hanep yg aku sangkakan selama ini alim & rasional tetiba jek letak link video berunsur pedofil...mana x nyer rasa marah meluap-luap dkt dada nieh.

lain kali jgn wat surprise camnielah bro.nasib baek belom lapor kat kompeni filehosting tue.celaka betollah bebudak yg buat komen palsu kata budak tue menggigil kene maen.lancau betoi lah.

Ustaz Kazim

“Wahai orang yang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara tidak diingini, dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan.” (Surah al-Hujurat, ayat 6)

underBear

hahahhahahhahahhaha......
hanief!terbaik.....mmg best!
hahahhahahhahahhahhaha
terbaik....!mmg aDIK beradik ni power!

Lancau

Syabbas, inspektor Hanief... syabbas....

Pedobear

tangkaplah aku

Arnabun

arnab panggang satu

gaban z

kahkahkah...bengong punya video...yg buat bengong, yg download pun bengong, yg gaduh sbb tak tgk lagi pun lagi bengong...semua kat sini bengong...

Anonymous

kahkahkah memang semua bengong. Gaban Z pun bengong sbb dl video tu.

bengong nye pedofile

Anonymous

naper wei aku buka x klurpun.... ada video anuar ceramah jer....

asdd

anon atas ni bodoh nak mampus..

Anonymous

hahaha..mmg ceramah p
tipu ek

Anonymous

""""menyebabkan anda didakwa""""
kut ye pon puan inspektor, bagitau la seksyen and akta ape u nak dakwe tu..akta komunikasi??, u ade kuase ke..jage bidang kuase sendiri dh la...bab ni bia la, suruhanjaya komunikasi dan multimedia yang wat keje plak....

Anonymous

AHAHAHHAHAH!!
semua nya bengong!tanpa usul periksa..nk tangkap la bg siap last warning la..ceramah siap bg surah la..padahal xtahu emende pn...camne nk maju.AHHHAAHAH!

bronkus

Aku ingat lagi dulu pernah tanya soalan kat penceramah UMNgOkk mengapa tak sokong PAS jalankan hudud. Penceramah tu dengan nada marah mengeluarkan kenyataan bahawa polis tak dapat nak tangkap penjenayah siber so kalau hudud dikuatkuasa pun pasti tak sempurna jugak. Baik tak payah buat terus katanya..

Kalau Inspektor Radziah Saini boleh tangkap hanep (penjenayah siber) maka hudud dah boleh dikuatkuasakan sekarang. boleh tak inspektor?

Anonymous

bleh bgi link download file yg betul tak?

leonelmussi

hahaha

Haniep 2

link dah bagi download je la...
pekat woooo..... !!!

Anonymous

KontoL Anjing MaLingSia.. Bangsaaaat.. Bom NukLir aja loooh..

Anonymous

celaka la orang umno banganng laknak..otak blue betol..tolong la jgn download

ayah ibu

Bravo hanief, pemimpin UMNO korup..rosakkan masyarakat..

ayah ibu

hanief,kamu jadi wakil orang muda Malaysia untuk sampaikan pada rakyat Malaysia kezaliman halus UMNO mentadbir ekonomi Malaysia..Terimakasih saudara hanief..

afiq elijah

baca tajuk pn dah meroyan dak2 umngok ni peksa la dulu cam aku dak2 pr ni pikir dulu aq tengok dulu apa alih2 ceramah panas pasai dak2 dumbass

Post a Comment

Nak komen boleh tolong jangan mencarut.
You may comment but please do it without vulgar words.

Blog Archive