Malaysia : Tong Taik UMNO: Anak Perempuan Mahathir Kaki Arak : Maizura Mahathir

Wednesday, March 9, 2011

Anak Perempuan Mahathir Kaki Arak : Maizura Mahathir

Mahadei!

Ini macam mana?

Gembira lepas minum Air Zam-zam.

Termenung lepas kena Air Zam-zam.

Tersedak Air Zam-zam ke minaci?

Cuba cari mana Mahadei.

47 comments:

mr edz

err.. laki ke pompuan?

Daripada Ibn Anas r.a berkata Rasulullah SAW melaknat mereka yang menyerupai wanita daripada kalangan lelaki dan mereka yang menyerupai lelaki daripada kalangan wanita (HR al Bukhari)

Hanief

Jadi bahan hadis dah anak Mahathir. Nasib badan.

duke of hazard

erk??? ler perempuan, aku selalu gak tengok gambar ni tapi tak sangka plak ni perempuan.

anak anak mahathir sumer berjaya, satu dapat share kilang arak kat philipine(sanmiguel) satu jadi gay(ye yg tu bukan anak mahathir) satu jadi yg ini. inilah nama nyer berjaya didunia dan akhirat, tak gitu??...TT___TT huhuhu

saje nak tambah, ini ke nilai nilai melayu dan budaya yang najib kata dulu?

Anonymous

Salam semua! COURT REJECTS DNA IN ANWAR CASE
http://english.aljazeera.net/news/asia-pacific/2011/03/2011384556748647.html
Takde nk komen ke haniff? Lepas tu Dr. Mahatir nk kluar autobiography tajuknya A (Twisted)Doctor in the House...konon nk cerita the truth..camna kaki org tuduh liwat ni bole caya cakapnya..Skrg prosecution will now have to rely on the evidence of the accuser, his former aide Mohamad Saiful (the Anus)!Lol..Mudah2an Tuhan sediakan al-fidausi kpd Judge Zabidin Mohamed Diah kalu dia jujur and no hanky panky plan..Wasallam

abang mamak

muka macam keling betul dowh..

Anonymous

itu anak angkat Tun M, anak org Pakistan. bukan anak Tun M yg sebenar.

budak2 tak matang lagi. sama2 kita nasihatkan dia supaya tak buat benda bukan2.

JAMILKUCING

Bukan anak pakistan la.tapi anak kutty dari karala. yg dia bela. tapi pasai dok malaysia econ hari har nampak la putih sikit.

ComOt

org kata (mak saya) sebenarnya bukan anak angkat. sebenarnya mahathir ni kahwin byk. termasuk anak sami vellu. tapi saja dikaburkan dgn nama 'anak angkat'. jadi hanief, tlg check kesahihan berita ni

Anonymous

Abang Hanief sayang..anak dan isteri Nabi Nuh a.s. mati dalam keadaan kafir. IMAN ITU BUKAN WARISAN. Macam jugak mak ayah abang Hanief, bukan main beriman sopan lagi..anak hancur..kah..kah..kah.. boleh digelar RAJA FITNAH NEGARA...sayang abang Hanief...taubat ye sayang...mmuah...

PutraRocker

jantan ka tina ni

Salman Bhai

tq weh hanief sbb infrmasi n...

fathiah

korg ckp psl agama..... tp lngsg xpraktikkan sbg org y berpegang teguh kpd ajaran agama Islam tue sendri.... pikir2 kan lah.... dan selamat beramal....

Anonymous

jangan bersangka buruk selagi kbenaran x terbukti

Anonymous

kot ye pun dia minum benda tu.. xkan nak bergambar mcm tu.. pandai betul depa ni buat gambar

Anonymous

iman tak dapat di warisi.. dari seorang ayah yang bertaqwa.. ia ta dapat di jual beli.. ia tiada di pesisir pantai...


22 tahun suka duka mnaikkan malaysia ke satu tahap yang membanggakan.. syukurlah pada tuhan.. dan perlu di ingat, kita tak sempurna.. dan ya.. beliau pon ta sempurna...

Anonymous

aku ader kawan sekolah dorg shot pic depan botol beer. dorg bangga nak tunjuk dorg minum arak. xtau org len.

dier nekkan malaysia ke tahap yang membanggakan? macamana anda ukur? adakah sebab selama 22 tahun anda tgok dier jer jadi anda rasa dier terbaik?

kalo x berusaha cari len takat cakap bersyukur jer dengan aper yang ader, tu cam langsung x berusaha.

Anonymous

Wasting my time.....

Tuah

kau bukak aib org lain nie baik sangat ke kau?die nie bukan politician pun.so x de kene mengena pun..wei hanief kau x nak bukak cite anak laki anu-war ape yg die buat mase kat nilai kolej dulu ker..lalala..KALAU NAK ORG ADIL KAT KITA,KITA KENA ADIL KAT ORG LAIN DULU..PAHAM!!

gomo

"kau bukak aib org lain nie baik sangat ke kau?die nie bukan politician pun.so x de kene mengena pun"

buat tuah yang xbertuah....habis kau suruh anif buka cerita ank laki anuar 2 bukn buka aib org ke.. ckp serupa bikin..
jadi kau sokong la ank dia minum arak, betina nk jdi jntn g2.. jdi lau pemimpin kaki rasuah, rogol org, jgn bg tau org la.. sbb buka aib org.. lau nk tgok pemimpin 2 baik ke x, tgok la pengaruh dia kpe fmly dia... ckp berapi2, pembela islam yg sebenar... anak bini hampeh... 2 ke mhathir yang kau puja, kau snjung...

Anonymous

doakan dia kembali ke pangkal jalan....supaya dia x ikut ikut jejak langkah syaitan

Anonymous

ikut la pun life masing2..ada ke anak ex prime kacau engkau sampai kau sakit hati..ada kah dengan dia jadi seperti ini akan menheret kau masuk sekali ke neraka jahanam tu!!!!subahanallah..jaga la hal masing2..ingat la sikit kau akan punya zuriat juga satu masa nanti jgn sampai di masa akan datang DIA(Allah) akan balas lagi teruk dari yg kau kutuk2 ni...KARMA..sentiasa la ingat karma...

Anonymous

jage anak ko dah ler akan datang...cibuk hal org..klu gmbr tu btol atau salah pun ko tetap berdosa jgk..mengaibkan kejahilan org dikhalayak..klu salah ko pulak menfitnah..kan xelok tu..dok je la diam2...jauh lagi perjalanan ko ni kat dunia yg fanaq ni..selamat matang..naik kerajaan baik pembangkang...

Anonymous

"sibuk hal org..."
halo brader, klu org tu PM atau bekas PM tidakkah itu melambangkan kepimpinannya? Klu anak org itu org biase yg bukan pemimpin boleh la ckp mcm tu. Apa hang ingat dia rase aib ke? klu dia rase aib takde dia dgn rase tak bersalah nk tayang beer kt facebook. Pikir la sikit

Anonymous

wei hanief babi....aku ni bkn penyokong sape2...tp aku nk bgtau sikit kat kau yg bodoh@babi lagi bangang ni...

kalau nk sarcasm sgt pon jgn la kau samekan air zam-zam dgn air arak...letak la name lain...coca cola ke@air kencing mak kau ke...ko ni mmg bangang balaci nk mampos la...xpasal2 je aku mencarut tgk post kau ni.

tulis gune otak la bukan gune kepale pelir kau tu....adoiyaaai. sah2 la ko ni blogger yg bodoh.ckp ikut suke sedap perut je.

celake lah engkau.

Anonymous

--kalau nk sarcasm sgt pon jgn la kau samekan air zam-zam dgn air arak...letak la name lain...coca cola ke@air kencing mak kau ke...ko ni mmg bangang balaci nk mampos la...xpasal2 je aku mencarut tgk post kau ni.

fakta di sini zam zam tu sebagai kiasan sahaja, tak ada timbul isu hina ke apa. kau tu yang bodoh, sensitif tak bertempat macam tipikal meleis, padahal doa qunut pun belum tentu ingat

sarcasm ni mnggunakan otak, manakala maki hamun sembur tak beralas macam kau tu selayaknya macam lembu je tarafnya.

Anonymous

mmg keturunan keling.. mengaku melayu tulin..

Anonymous

Ya Allah..astaqfirullah..hari ni baru aku tau dia ni pompuan,mati2 ingat laki..hang memang tak betoi la mahadhir..aku tak tau la hang esok2..takdak anak nak tolong doakan dalam kuboq nu..

Anonymous

salam bro...cmne nak tau gambar ni real...pls bro...aku ni xtau mne sa2 yg btol mne yg slah...bnyk sgt fitnah la ni...pls enlighten me

melayu

sudah2 lh sahabat!yg pandai2 diatas tu bawak2 lh mengucap.....jgn hanya pandai mengata org lain...ada yg menguna kan hadis dan sebagainya...allahuakbar dah nak kiamat pun masih duk tunjuk sana sini......politik ne org yg duk dibawah takpayah lh nak besar2kan cite,,,,hmmmmmm sapa untung sapa rugi.......

Anonymous

yg untung rakyat la mangkuk.yg rugi si madey mamak nie la.ape la bengap sgt kepale hotak ko nie.

Anonymous

la... rakyat pulak untung...
salah tu..
rakyat rugi....mamak untung
barang naik....ma

Anonymous

ikut la pun life masing2..ada ke anak ex prime kacau engkau sampai kau sakit hati..ada kah dengan dia jadi seperti ini akan menheret kau masuk sekali ke neraka jahanam tu!!!!subahanallah..jaga la hal masing2..ingat la sikit kau akan punya zuriat juga satu masa nanti jgn sampai di masa akan datang DIA(Allah) akan balas lagi teruk dari yg kau kutuk2 ni...KARMA..sentiasa la ingat karma...

ko citer pasal hukum Allah SWT ker, pasal karma HINDU? ko nie giler ke ape? pilih agama betul2 dlu, baru bercakap der..!!!

Anonymous

hahahaha
mamak memang untung
tengok saja ketua pemuda umno pulau pinang yang baru dilantik menggantikan ketua pemuda melayu...
mamak ni kaya gila...kereta mewah berlambak2
yang terbaru bently RM1.8juta
inilah 1Malaysia..rakyat didahulukan

pastmnmutiara

Air zam-zam tu air yang mulia. Please gantikan dengan nama yang lain!!

Anonymous

cube la korangbersyukur dengan kejayaan yang di dh buat kat msia ni..soal iman taqwa 2 anate die dgn Allah..kite semue xsempuna..cube korg pulak jd pm..mampu ke nk bwk msia ke tahap sekarang??die mmg tokoh terbaek memajukan negare..cume mungkin bukan contoh terbaek mebentuk keluarga..hargai ape yang ade..keluarga die,bia la die..

Anonymous

tokoh freemason...

otaistillkick

dah keluarga ada kilang arak ..... biasalah tu ...

budakkampong

Larangan Mencari-cari Kesalahan Dan Membicarakan Keaiban Orang Lain

Hendaklah kalian menghindari tajassus, yakni mencari-cari keaiban orang lain yang tertutup. Allah Ta’ala berfirman,

“Dan janganlah kalian mencari-cari kesalahan orang lain.”

(Surah al-Hujuraat:12)

Rasulullah صلى الله عليه وآله وسلم bersabda, “Barangsiapa yang mencari-cari keburukan saudaranya maka Allah pasti mencari-cari kesalahannya dan barangsiapa yang mencari-cari keburukan saudaranya nescaya Allah akan membuka keaibannya sekalipun -keaiban itu- di dalam rumahnya sendiri.” (Hadits riwayat: at-Tirmidhi dan Ibnu Hibban)

Mohd Fairuz Mat Zin

hanief, tlg buang edit kat dahi dr. M tu, x baik sgt

fairuz hafeez

Anonymous

Assalamualaikum

Saya orang Indonesia, saya sangat mengagumi Dr Mahatir Muhammad; saya percaya bahwa dia adalah orang yang pintar sekali. Rakyat Malaysia sangat beruntung memiliki Dr Mahatir Muhammad

Jika Dr Mahatir Muhammad akan datang ke Jakarta Indonesia untuk memajukan Indonesia; rakyat Indonesia akan sangat senang sekali

Salam perdamaian dan salam sejahterah untuk semua rakyat Malaysia dari Indonesia

Anonymous

Seperti juga Nabi dengan anak Nabi..adalah berbeza..Jika Nabi itu Maksum..adakah anak Nabi juga Maksum..Perlu difahami dalam kontek yg jelas..

Mahathir is legend..pi mampuih gan perangai anak dye..xmenjejaskn negara pun..

Anonymous

Jg hal maing2 kpala otak kau. Heh . Allah bgtw dh . Lau smkij rmai mnusia wt dosa. Akan turun lh bala kkt muka umi ni. Turun bala . Sape nk tggung bro lau bkn kita .. pkir r bodoh

Anonymous

Assalamualaikum

Saya juga orang Indonesia, DR Mahatir adalah seorang pemimpin yang baik dan bagus untuk Malaysia.

Saya mengharapkan DR Mahatir datang ke Indonesia untuk memberikan pemikiran2 yang baik, supaya Pemerintah Indonesia bisa memakmurkan rakyat Indonesia, karena kami ini Indonesia maju dan jaya seperti Malaysia

Salam cinta dan kasih sayang dari rakyat Indonesia untuk rakyat Malaysia.

Anonymous

X payah nak tunjukkan aib yang berkaintan dgn Tun Mahathir.. apa rasa kamu Hanief.. anak angkat ko, atau anak sendiri pula pegang Calsberg then ada orang ambil gambar dan posting di laman web.. kita bukan "maksum" dan kita bukannya perfect.. yang penting Tun seorang yang terbuka dan menerima apa sahaja nasihat.. yang penting kita sama2 doakan hidayah dan petunjuk agar anak angkat beliau atau anak beliau berubah menjadi insan yang beriman...

Anonymous

maizura tue name pompuan.. asal muka cam laki?

ketam D5

Adalah tabiat yang tidak baik memburukan nama orang,walaupun orang itu tak sebaik kita..maizura minum beer,carlsberg dapat name

Asyraf Ali

Kain org sibuk duk selak, kain sendiri?

Post a Comment

Nak komen boleh tolong jangan mencarut.
You may comment but please do it without vulgar words.

Blog Archive