Malaysia : Tong Taik UMNO: Israel Sudah Mula Cetak Syiling Emas | Jerusalem of Gold

Monday, January 30, 2012

Israel Sudah Mula Cetak Syiling Emas | Jerusalem of Gold



Syiling emas ini telah diletakkan nilai sebanyak 20 Shekel (RM16). Ia sah diperlakukan. Syiling ini dicetak di Belanda, 24 karat (emas tulen 9999).

Apa yang menarik minat saya ialah, Sheikh Imran Hosein ada menyebut bahawa, untuk Israel naik menguasai dunia, dolar Amerika perlu bungkam dan diganti dengan matawang baru.

Kita setakat cetak duit emas, tapi tak boleh diperlakukan. Hanya boleh bikin barter. Tapi Israel, nampaknya lebih Islam daripada orang Malaysia.

14 comments:

Anonymous

menarik .. israel dah contradict dgn strategy untuk mengawal dunia.. kalau emas semakin laku dan sistem perniagaan/kredit yahudi semakin tak popular dan mansuh, kebangkitan islam pasti...

kalau sape yg lepas aku ni komen pasal politik .. korang mmg fanboy -- ptuih .. p men jauh2 haha

najib razak

Amerika Ada Zionis, Malaysia Ada UMNO

israel ni kawan baek umno kn? aku rs btol la..
yahudi kn? umno dgn yahudi same kn?
berjuang demi bangsa.

Amerika Ada Zionis, Malaysia Ada UMNO

Anonymous

hey najib razak!
ko mmg bodo lg bngang!

kartikel.com

last2 emas jugak..

Anonymous

Politik tetap seiring dgn isu semasa.. Mentang2 la ko komen first ko nak sekat2 org lak...

Anonymous

sautu ketika dahulu london(Britain)njadi pusat kewangan dunia pastu alih2 Washington (america) ambil alih dan sekarang zsman peralihan kepada jurusselam (israel) memipin kewangan dunia ...... itulah sebab pasaran gold terus meningkat rujuk sheikh imran hossien Insyallah paham dgn jelas

Anonymous

jom beli dinar dan dirham kelantan..

satu satunya negeri yg mulakan usaha murni ingin mengembalikan urus niaga ikut sunnah!

P/s: beli emas ngan silver len pon ok...

sebelum economic crash yg dasat berlaku...

Anonymous

salam hanief,

bila ko nak blah dr s'pore...
little israel tu..

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

singapore ikut dasar barat..
maju beb

m'sia ikut dasar barat...
masih tercungap...
islam entah ke mana..
yg dikejar x dpt, yg dikendong keciciran...

Anonymous

Dinar dan Dirham Kelantan tak popular mcm Public Gold , jualan dia terhad kat tempat2 tertentu aje , mana nak maju.

Din & Dir

betul ...ak sokong kata2 Anon atas ni...Din & Dir Kelantan terhad di kawasan tertentu...Public Gold maju sbb produk dia menerjah ke setiap negeri dan byk wakala mereka...ak yg dok Penang ni bli gak la emas kt syarikat cina ni...gerak cerdas la klo nk maju

Anonymous

beli dinar dan dirham sebelum ekonomi merosot.

Anonymous

cakap saja x guna..baik brtindak..smua org bleh ckap ksalahan org lain..tpi x maw nk perbaiki..skurang2nya byak gak dana untuk masjid BN bgi..klaw pembangkang tapak masjid pon bleh nk bwat kuil..cehh..politik kotor..pkai sistem raja lebih bgus..

Anonymous

pembangkang pun bayar cukai juga.

mohd.hafidz

Wow, Israel dah buat pelan tindakan untuk menguasai dunia laa...

Malaysia? Apa cer?

Oh, negaraku Malaysia!

Post a Comment

Nak komen boleh tolong jangan mencarut.
You may comment but please do it without vulgar words.

Blog Archive